Toplansboligerne

Igennem den hyggelige gårdhave, træder man ind ad hoveddøren i stueplan, og ind i en åben entré, med adgang til et gæstetoilet. Herfra åbner huset sig op i et stort gennemlyst køkkenalrum, med udgang til gårdhave, og forbindelse til stuen. Stuen har adgang til den vestvendte terrasse, og der er mulighed for flere forskellige placeringer og indretninger af køkken-alrum.

 

Boligen er enkel og i lys nordisk stil, med smukke trægulve og store vinduespartier. De gedigne materialevalg giver husene en eksklusiv og imødekommende atmosfære, og de store vinduer, gulvarmen og genvexanlægget bidrager til et lunt og sundt hus, med et rent og godt indeklima.

På førstesalen ligger et stort soveværelse med adgang til specialdesignet altan, med den smukkeste udsigt over Søftendalen. Soveværelset har niche til walk-in, og gavlhusene har et smukt strejflys fra et smalt gavlvindue. På førstesal ligger også badeværelse og to gode børneværelser.

Boligen henvender sig til flere forskellige boligtyper. Her er plads til parret uden børn, den lille familie med ét eller to børn eller til familien med den store teenager i huset.